• Adres: Derebahçe Mah. Çamlıdere Sok. No:10 İlkadım / Samsun
  • Fax: 0 (362) 431 12 27

ECZ. ONUR FERHAT KARACAN
Başkan

1979 Samsun doğumludur. 1996 yılı Samsun Anadolu Lisesi, 2000 Yılı Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve 2010 Yılı Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. Samsun ilinde faaliyet gösteren Karacan Eczanesi sahibidir. 2005 yılından bu yana Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmektedir. 2007-2011 yılları arası Saymanlık görevini yapmıştır. 2011 yılında oda başkanlığına seçilmiş olup, halen görevine devam etmektedir.Evli ve bir çocuk babasıdır.

ECZ. AYŞE SARAL
Genel Sekreter

Samsun ili Çarşamba ilçesi dogumludur. 1983  yılında Samsun Namık Kemal Lisesi , 1987 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2007 yılında Samsun Eczacı Odası Denetleme Kurulu üyeliği, 2009 yılında yönetim kurulu üyeliği görevlerini yapmış olup 2012 yılından itibaren genel sekreterlik görevini yürütmektedir. Halen Samsun ili Tekkekoy ilçesinde faaliyet gösteren Saral Eczanesi sahibi ve Tekkeköy İlçe temsilcisidir.

ECZ. PERVİN BULUT
Sayman

1970 Yılında Adıyaman'da doğdu.1990 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu.1998 yılından beri Samsun Atakum ilçesinde mevcut Bulut Eczanesi sahip ve mesul müdürüdür.

ECZ. FERHAT TOKALAK
Veznedar

1979 Bafra doğumludur. 1995 yılında Özel Samsun Fen Lisesinden, 1999 yılında Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu. 2001 yılında Bafra ilçesinde açmış olduğu Derman Eczanesinin sahip ve mesul müdürüdür. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

ECZ. RUMEYSA GÜNDOĞDU
Üye

1988 Samsun doğumludur. 2006 yılı Samsun Anadolu Lisesi, 2012 yılı Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunudur. Samsun İli Atakum ilçesinde bulunan Yeni Atakum Eczanesi sahip ve mesul müdürüdür.

ECZ. S. ÖZGÜR ÖZTÜRK
Üye

1980 Samsun doğumludur. İlköğrenimini Vezirköprü Atatürk İlkokulunda, Orta ve Lise öğrenimimi Samsun Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra 1998 yılında Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ni kazanmıştır. 2003 yılından bu yana Samsun İli Vezirköprü İlçesinde bulunan Özgür Eczanesi’nin sahip ve mesul müdürüdür.

UZM. ECZ. ELİF SAKOĞLU
Üye

1971 Ünye doğumludur. 1989 Samsun Anadolu Lisesi, 1993 Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunudur. 1995 yılında Farmakoloji ve Toksikoloji A.B.D.'nda yüksek lisansını tamamlayıp uzman eczacı olmuştur. Evli ve bir çocuk annesidir. Halen Samsun ' da Sosyal Meskenler Eczanesi sahip ve mesul müdürüdür.