Değerli Meslektaşlarımız;

Ata’sına verdiği sözleri tutmuş, İstiklal ve Cumhuriyeti canı pahasına korumuş Türk gençleri olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılını kutluyor olmaktan dolayı büyük bir mutluluk ve coşku içerisindeyiz.

Bu duygular içerisinde, 28 Ekim 2023 tarihinde Cumhuriyetimizin 100. Yılını yine hep birlikte kutlayacağız.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında;

• 28 Ekim 2023 Cumartesi Saat 16.00’da beyaz önlüklerimizle Atatürk anıtına çelenk bırakacak, Cumhuriyeti bize armağan edenlerin anısına bir dakika saygı duruşunda bulunacak ve İstiklal Marşımızı büyük bir coşkuyla söyleyeceğiz.
  • Çelenk sunumunun ardından hep birlikte oda binamıza geçecek, 17.00-18.30 saatleri arası oda binamızda ‘’Cumhuriyetin 100. Yılında Eczacılığın Tarihi’’ isimli fotoğraf sergimizi gezeceğiz.
  • Odamız 100. Yıl panosunu imzalayacak, hatıra fotoğrafı çektirecek ve gelecek nesillere bırakmak için odamızın en güzel yerine asacağız.
  • Odamızın terasında gerçekleştireceğimiz ‘’100. Yıl Kokteyli’’ ile kutlamalarımıza devam edeceğiz.

Şimdi; 100 yıl önce bizlere armağan edilmiş eşsiz mücevher Cumhuriyeti kutlama zamanı,

Şimdi; birlik beraberlik ve dayanışma zamanı,

Şimdi; asla eksilmeyen, yılmayan, pes etmeyen Atamızın Gençleri olarak Cumhuriyeti ilelebet koruyup yaşatacağımızı dosta düşmana duyurma zamanı,

Şimdi; bu kutlu günü hiç görülmemiş bir kalabalıkla coşkuyla kutlama zamanı.

Türkiye Cumhuriyetinin aydınlık yüzleri ve geleceğinin teminatı tüm meslektaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimizle kutluyor,

Meslektaşlarımızı;

• Eczane vitrinlerine, kamuda ya da özelde çalıştığı odalarına bayrak koyarak/asarak süslemeye,
  • Beyaz önlükleriyle ve aileleriyle birlikte Atatürk Anıtında bir arada olmaya,