35.A.00 15.08.2006 004303

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI�NA,

Birliğimize Eczacı Odaları ve bazı üyelerimiz tarafından yapılan bildirimler nedeniyle Bağ-Kur ile anlaşmalı bulunan özel hastaneler tarafından düzenlenen reçetelerde yer alan ilaçlara ait bedellerin hangi koşullarda ödeneceği konusunda Kurumdan bilgi istenmiştir.

Bağ-Kur Genel Müdürlüğü Sağlık İşleri Daire Başkanlığı�ndan Birliğimize gelen 01.08.2006 tarih 3440 sayılı yazı ile, Kurumla anlaşmalı özel hastaneler tarafından düzenlenen sağlık kurulu raporlarının geçerli olmadığı ve paket protokol dahilindeki branşlarla ilgili hastaların tedavi gördüğü tanılara ilişkin ilaç bedellerinin Maliye Bakanlığı�nca yayınlanan Bütçe Uygulama Talimatındaki usul ve esaslara göre Kurumca karşılanmakta olduğu bildirilmektedir.

Bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını rica ederim.

Saygılarımla,

Ecz.Erdoğan ÇOLAK