SGK Protokol Revizyonu Görüşmeleri Hakkında

Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türk Eczacıları Birliği arasında Eczanelerden İlaç ve Tıbbi Malzeme Teminine İlişkin Protokolün revizyonu konusunda 20.03.2019 tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu’nda görüşme yapıldı.

Toplantıya, Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Dr. Mustafa Özderyol, SGK Genel Sağlık Sigortası Genel Müdür Yardımcısı V. Dr. Emre Aydın, SGK Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Sözleşme ve Uygulama Daire Başkanı Fatih Sarıoğlu, Sözleşme ve Uygulama Daire Başkanlığından Şube Müdürü Ecz. Meral Aksoy Kalıpçı, Uzm. Ecz. Nergiz Değirmenci, Uzm. Ayşe Aylin Fidan, Ecz. Berkay Karahan, SGK Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Hukuk Danışmanı Av. Fatma Ayşen Güngör, Kavaklıdere SSGM Kurum Eczacısı Nadide Deniz Adalı, SGK Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Başmüfettişi Tamer Yıldız, Sosyal Güvenlik Uzmanı Başak Karayel, SGK Hukuk Müşaviri Işıl Gürer, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz. Arman Üney, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Serdar Türkaydın, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Ümran Pelenkoğlu, İstanbul Eczacı Odası Başkanı Ecz. Z. Cenap Sarıalioğlu, Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ersun Özkan, Gaziantep Eczacı Odası Başkanı Ecz. M.İrfan Demirci, Kayseri Eczacı Odası Başkanı Ecz. Oğuzhan Ulutaş, Kahramanmaraş Eczacı Odası Başkanı Ecz. Bahtiyar Murat Aras, Denizli Eczacı Odası Başkanı Ecz. Osman Özdemir, Türk Eczacıları Birliği Hukuk Danışmanı Av. Gökhan Pekcan katıldılar.