Türk Eczacıları Birliği tarafından bildirilen aidatlar ile birlikte meslektaşlarımızdan tahsil edilecek aidatlar aşağıdaki gibi oluşmuştur.

Üyelerimize SGK faturalarını içine koydukları zarflardan ödenecek olan aidatlarını tamamlamış olan meslektaşlarımıza ücretsiz olarak verilmesine karar verilmiştir.

Ayrıca odamız bünyesinde sıralı / kotalı reçete dağıtımı ve icmal onayı işlemi için meslektaşlarımızdan bedel alınmama uygulamasına devam edilecektir.

Buna göre;

2019 yılı Yardımlaşma Sandığı, Afet Fonu ve Oda Aidatları aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

Eczane Eczacıları İçin Ödenmesi Gereken Toplam Tutar

TEB Aidatı 65,30 TL

Afet Fonu 65,30 TL

Yardımlaşma Sandığı 195,90 TL

Oda Giderleri Katkı Payı 978,50 TL

TOPLAM 1305 TL

Kamu Eczacıları İçin Ödenmesi Gereken Toplam Tutar

TEB Aidatı 32,65 TL

Yardımlaşma Sandığı 97,95 TL

TOPLAM 130,60 TL

Depo – Özel Hastane – Serbest Eczacılar İçin Ödenmesi Gereken Toplam Tutar

TEB Aidatı 65,30 TL

Yardımlaşma Sandığı 195,90 TL

TOPLAM 261,20 TL

Oda, TEB ve Afet Fonuna ait aidatların Şubat ayı sonuna kadar, Yardımlaşma Sandığına ait aidatların Mayıs ayı sonuna kadar yatırılması gerekmektedir.

Reçete tevzi işlemleri Eczacı Bilgi Sistemi içerisinde gerçekleştirildiğinden Eczacı Bilgi Sistemi üzerinde borcu bulunan üyelerimizin süresi içinde borçlarını ödememeleri halinde sisteme girişleri mümkün olamayacaktır.

Bilindiği gibi Yardımlaşma Sandığı tarafından, gecikmiş aidat borcu olmayan tüm üyelerine ferdi kaza sigortası; aidat borcu ve afet borcu olmayan eczane sahibi üyelerinin eczanelerine de eczane paket sigortası yaptırılmaktadır.

Eczane Paket Sigortası 10 Şubat 2019 tarihinde; Ferdi Kaza Sigortası ise 13 Mayıs 2019 tarihinde yenilenecektir.

Meslektaşlarımızın sigortalama işlemleri açısından ve reçete tevzi uygulamaları alanında herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için 31.01.2019 Perşembe gününe kadar ödemeleri tamamlamaları önemlidir.

Not: Halk Bankası hesabımız kapatılmış olup, doğrudan hesaba ödeme yapacak olan meslektaşlarımızın ödemelerini odamıza ait tek hesap olan ve aşağıda bildirilen İş Bankası hesabına yapmaları önemlidir.

Bilgilerinize sunulur.

Hesap Numarası: