Samsun Eczacı Odası olarak 2018 – 2019 döneminde sektörün paydaşlarını ve odamıza üye 627 meslektaşımızı buluşturacağımız bir dizi bilimsel eğitim programı düzenleyeceğiz.

Bu organizasyonlarla, meslektaşlarımızın bilgilerini tazelemeyi, eczanelerimizi değişen ve gelişen eczane kavramına hazırlamayı, ayrıca eczacılarımızı ilaç ve ilaç dışı ürünleri olan firmalarla tanıştırmayı amaçlıyoruz.

E – Buluşmalar” başlığı altında düzenleyeceğimiz bu eğitimlerin ilkini 17 Kasım 2018 Cumartesi günü, Kalp Hastalıkları” ana başlığı altında gerçekleştirdik. 13 Firmanın stand açarak bilgilendirme ve sunum gerçekleştirdiği “E-Buluşmalar-1”e 200’ü aşkın meslektaşımız katılım sağlamıştır.

E – Buluşmalar” başlığı altında düzenleyeceğimiz bu eğitimlerin ikincisini ise 05 Ocak 2019 Cumartesi günü, “Psikiyatrik Hastalıklar” ana başlığı altında gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

Bilimsel eğitim programı odamızın 4. katında bulunan konferans salonumuzda gerçekleştirilecek olup, 3. kat ise yaklaşık 13 firmanın katılım sağlayacağı fuaye alanı olarak kullanılacaktır.

Katılmak isteyen meslektaşlarımızın 28 Aralık 2018 Cuma gününe kadar odamıza isim bildirmeleri gerekmektedir.