Değerli Meslektaşımız;

Bilindiği üzere odamızın merkezinin bulunduğu İlimiz Samsun’un, ülkeye birçok sporcu yetiştirmiş, şanlı tarihi başarılarla dolu spor kulübü SAMSUNSPOR geçtiğimiz yıl tarihinde ilk kez en üst ligden iki alt lige düşmüştür.

Mayıs ve Haziran ayında yapılan çalışmalar ile ardından gerçekleşen kongre sonrasında şehirde birlik ortamı oluşmuş ve kısa zamanda en üst lige çıkabilmesi için tüm şehir kenetlenmiştir.

Kuruluşunun 53.yılını yaşayacağımız bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Samsun Eczacı Odası olarak Samsunsporumuzun sporcularının ilaç ihtiyaçlarında kulübün talepleri doğrultusunda yardımcı olacağız.

Bu bağlamda; tüm meslektaşlarımızı, şehrin 2018-2019 Uyanış Sezonu adını koyduğu bu yıl hem destek amacıyla hem de eşlerimize ve çocuklarımıza spor sevgisini aşılamak amacıyla yıllık kombine bilet almaya davet ediyoruz.

Tüm bilet ve kombine fiyatları ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Odamız tarafından VIP Tribün için organizasyon yapılmaktadır. Toplu olarak VIP Tribünde bir arada oturmak isteyen meslektaşlarımızın 31 Ağustos 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar odamıza başvurarak ödemeleri odamıza yapmaları yeterli olacaktır.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla

SAMSUNECZACI ODASI