Eczacılarımızın bankacılık hizmetlerinden avantajlı olarak yararlanabilmesi amacıyla Türk Eczacıları Birliği İle bazı bankalar arasında protokoller imzalanmıştır. Bankalara göre imzalanan protokol koşulları aşağıdaki tabloda detaylı biçimde anlatılmıştır.

Aşağıdaki şartlara göre ilgili bankalar ile protokol imzalamak isteyen meslektaşlarımızın Türk Eczacıları Birliği Sigorta Şirketi olan TEBArtı Sigorta yetkilileriyle temasa geçmesi gerekmektedir.

(NOT: Aşağıdaki bankalarla hali hazırda çalışmakta olan meslektaşlarımızın sunulan avantajlardan yararlanıp yararlanamadıklarının kontrolü için TEBArtı Sigorta yetkilisi ile irtibata geçmeleri önerilmektedir. )

TEBArtı Sigorta Samsun Sorumlusu

Emine Engin

Tlf: 0312 408 25 00 /0312 408 25 08

Bilgilerinize sunulur

İş Bankası

Türk Ekonomi Bankası

Deniz Bank

Çek Karnesi

Çek karnelerinden ‘Değerli Kağıt Bedeli’ dışında masraf alınmaz.

Yıllık 2 adet 25 yapraklı çek karnelerinden ‘Değerli Kağıt Bedeli’ dışında masraf alınmaz.

Pos Cihazı Kullanımı

Aylık 25-30 TL pos cihazı kullanım ücreti maxipuan olarak kredi kartına iade edilir.

Pos Cihazı kullanım ücreti yok.

Havale-EFT

İnternet şubesinden yapılan tüm havale ve EFT‘ler ücretsizdir.

İnternet şubesi ve TEB ATM’lerinden yapılan tüm havale ve EFT‘ler ücretsizdir.

İnternet şubesinden yapılan tüm havale ve EFT‘ler ücretsizdir.

Hesap İşletim Ücreti

Hesap işletim ücreti alınmaz.

Bireysel Emeklilik

Aylık SGK ödemelerinin (Katkı Payı ve Kan ürünü Hariç) %0.165’i Anadolu Hayat Emeklilik BES hesabına banka tarafından aktarılır. Aktarılacak tutar yıllık 1500 TL ile sınırlıdır.

TEB pos cihazı ile aylık 1500 TL işlem yapılması ve BNP Baripas Cardiff Emeklilik Şirketi hesabına aylık 150 TL katkı payı yatırılması koşuluyla aynı bireysel emeklilik hesabına aylık 170 TL ek katkı payı banka tarafından aktarılır.

Metlife Hayat ve Emeklilik Şirketi hesabına aylık 150 TL katkı payı yatırılması koşuluyla aynı bireysel emeklilik hesabına SGK ödemelerinin %0,18’i banka tarafından aktarılır.