Değerli Meslektaşımız,

Samsun Eczacı Odası olarak Türk Kızılayı ile her zaman işbirliği içinde olduk. Şimdi bu işbirliğini daha somut adımlarla geliştirmek adına yeni bir Sosyal Sorumluluk Projesi’nde birarada olacağız.

Sosyal Sorumluluk Projelerimizin 5.si olan İlkyardım Eğitimi ve Kan Bağışı şenliğinin ilk bölümünde toplumda en yakın sağlık profesyoneli olarak görülen eczacının İlkyardım kabiliyetinin artırılması amacıyla Türk Kızılayı İlkyardım eğitmenleri tarafından verilecek eğitime katılacağız. 2 saat sürecek eğitimin hemen ardındanbu konuda uzmanlaşmak isteyen meslektaşlarımız için sertifika programı kayıtları da alınacaktır.

İkinci bölümde ise saat 15.30-17.30 saatleri arasında tüm aileniz, çalışanlarınız ve arkadaşlarınız ile birlikte katılabileceğiniz Kan Bağışı ve Kök Hücre Bağışı etkinliğine davetlisiniz. Etkinliğimizde Türk Kızılayı’ nın görevlileri Kan ve Kök Hücre Bağışı almak için odamızda hazır bulunacaklardır. Aynı zamanda Devlet Opera ve Balesi sanatçıları çocuklarımız ve sizleriçin Odamız Konferans Salonu’nda Opera Atölyesi düzenleyeceklerdir. Opera Atölyesi’nde sanatçılarımız önceenstrüman tanıtımı yapacaklar ardından mini konser vereceklerdir.

Sosyal Sorumluluk Projemizin ilk bölümü olan İlkyardım eğitimi için kayıtların 11 Ocak Perşembe saat 17.00 ‘a kadar odamıza bildirilmesi gerekmekte olup, ikinci bölüme katılım ise serbesttir.

Değerli Meslektaşımız, yerelbasının da hazır bulunacağı etkinliğimize katılımınız Türk Eczacısının,İlkyardım,Kan Bağışı ve Kök Hücre Bağışı gibi sosyal konularda da ne derece hassas, aktif ve öncü olabileceği konusunda tüm şehrimizeörnek olması açısından önemlidir.

Unutmayın Kan Hayattır...