Değerli Meslektaşımız,
Yönetim Kurulumuz 24 Mart Çarşamba günü Sinop İl Sağlık Müdürlüğü ve Sinop Valiliğini ziyaret ettikten sonra saat 14:00 de Sinop ve İlçelerinden gelen odamız üyesi meslektaşlarımız ile birlikte İstanbul Ecza Koop’un kuruluşunun 20.Yıldönümünde Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştireceği Eğitime Destek Kampanyası törenine katılacaktır.Törenin ardından saat 15:00 de Mesleğimizde yaşanan gelişmeler ve güncel konular siz değerli meslektaşlarımızın katılımıyla düzenleyeceğimiz toplantıda değerlendirilecektir.Toplantıya bütün meslektaşlarımız davetlidir.
Program:
-Saat 14:00 İstanbul Ecza-Koop'un kuruluşunun 20.yıldönümünde gerçekleştireceği Eğitime Destek Kampanyası Töreni
-Saat 15:00 Yönetim Kurulumuz ve Odamız Üyesi Meslektaşlarımızla birlikte değerlendirme Toplantısı
-Yer:Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Toplantı Salonu-SİNOP