Vefat - Ertuğrul Karakoç'..
Vefat - Ecz. Asım Sümer' ..
Nakil - Ecz. Begüm Narin ..
Vefat - Ecz. Mevlüde Güla..
Açılış - Ecz. Erkan Uçar ..
Vefat - Ecz. Banu Hale Ça..

Karacan: İlaç Krizinin..
İlaç Zammı Kapıda (hal..
Keytruda İçin Kampanya..
Türk Kızılayı' Ndan Eğ..
Kanser Hastaları İlaç ..
Reçetesiz İlaç Kamu Za..
Aşı Halk Sağlığnın Tem..
Hapı Yutacağız (gerçek..
Eczanelerde De Bulunuy..

Yönetim Kurulu    Denetleme Kurulu    Haysiyet Divanı

TEB Büyük Kongre Delegeleri    14 Mayıs
ECZ. ONUR FERHAT KARACAN (Başkan)
1979 Samsun doğumlu olup; 1996 yılı Samsun Anadolu Lisesi, 2000 Yılı Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 2010 Yılı Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Samsun ilinde mevcut Karacan Eczanesi sahibidir ve 2005 yılından bu yana Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmektedir. 2007-2011 yılları arası Saymanlık görevini yapmıştır. 2011 yılında oda başkanlığına seçilmiş olup, halen görevine devam etmektedir.Evli ve bir çocuk babasıdır.
ECZ. AYŞE SARAL (Genel Sekreter)
Samsun doğumlu, ilk orta lise eğitimini Samsun'da tamamladı. 1987 Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu. Tekkeköy de Saral Eczanesi sahibi ve Tekkeköy İlçe Temsilcisi.
ECZ. PERVİN BULUT(Sayman)
1970 Yılında Adıyaman'da doğdu 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu 1998 yılından beri Samsun Atakum ilçesinde mevcut Bulut Eczanesi sahip ve mesul müdürüdür.
ECZ. FERHAT TOKALAK(Veznedar)
1979 Bafra doğumlu. 1995 yılında Özel Samsun Fen Lisesinden, 1999 yılında Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu. 2001 yılında Bafra da açmış olduğu Derman Eczanesinin sahip ve mesul müdürüdür.
ECZ. RUMEYSA GÜNDOĞDU (Üye)
1988 Samsun doğumlu olup, 2006 yılı Samsun Anadolu Lisesi, 2012 yılı Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunudur. Samsun İlinde mevcut Demir Eczanesi sahip ve mesul müdürüdür.
Ecz. S. ÖZGÜR ÖZTÜRK (Üye)
1980 Samsun doğumlu olup, İlköğrenimini Vezirköprü Atatürk İlkokulunda, Orta ve Lise öğrenimimi Samsun Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra 1998 yılında Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesine girmiştir.
2003 yılında Samsun İli Vezirköprü İlçesinde açmış olduğu Özgür Eczanesi’nin sahip ve mesul müdürüdür.
UZM.ECZ. ELİF SAKOĞLU (Üye)
1971 Ünye doğumludur. 1989 Samsun Anadolu Lisesi, 1993 Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunudur. 1995 yılında Farmakoloji ve Toksikoloji A.B.D.'nda yüksek lisansını tamamlayıp uzman eczacı olmuştur. Evli ve bir çocuk annesidir. Halen Samsun ' da Sosyal Meskenler Eczanesi sahip ve mesul müdürüdür.