Vefat - Ertuğrul Karakoç'..
Vefat - Ecz. Asım Sümer' ..
Nakil - Ecz. Begüm Narin ..
Vefat - Ecz. Mevlüde Güla..
Açılış - Ecz. Erkan Uçar ..
Vefat - Ecz. Banu Hale Ça..

Karacan: İlaç Krizinin..
İlaç Zammı Kapıda (hal..
Keytruda İçin Kampanya..
Türk Kızılayı' Ndan Eğ..
Kanser Hastaları İlaç ..
Reçetesiz İlaç Kamu Za..
Aşı Halk Sağlığnın Tem..
Hapı Yutacağız (gerçek..
Eczanelerde De Bulunuy..

Yönetim Kurulu    Denetleme Kurulu    Haysiyet Divanı

TEB Büyük Kongre Delegeleri    14 Mayıs
TEB BÜYÜK KONGRE DELEGELERİ
ECZ. ARMAN ÜNEY
1969 Yılı Samsun Doğumlu, 1992 yılı Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunudur. 1993 yılından bu yana serbest eczacılık yapmaktadır. Samsun Eczacı Odası' nda 1999-2001 yılları arası Denetleme Kurulu üyeliği yapmıştır. Yönetim Kurulu'nda 2001-2003 yıllarında üye, 2003-2005 yıllarında Sayman, 2005-2007 yıllarında da Genel Sekreterlik görevi yapmıştır. 2007 yılı eczacı odası olağan kongre ve seçimleri sonrasında 6.Bölge Samsun Eczacı Odası Başkanlığı görevine seçilmiştir. 2011 yılında Türk Eczacıları Birliği'nin Olağan Seçimli Genel Kurulu sonrasında Merkez Heyeti'ne seçilerek II.Başkan görevine getirilmiş ve bu görevi dört yıl yürütmüştür. 40. Dönem Büyük Kongre seçimleri sonucunda Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreterliği görevine getirilmiştir. 2017 yılı Kasım ayında gerçekleştirilen 41. Dönem Büyük Kongre Seçimlerinde Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreterliğine ikinci kez seçilen Ecz. Arman ÜNEY halen bu görevi yürütmektedir.

ECZ. ONUR FERHAT KARACAN
1979 Samsun doğumlu olup; 1996 yılı Samsun Anadolu Lisesi, 2000 Yılı Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 2010 Yılı Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Samsun ilinde mevcut Karacan Eczanesi sahibidir ve 2005 yılından bu yana Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmektedir. 2007-2011 yılları arası Saymanlık görevini yapmıştır.2011 yılında oda başkanlığına seçilmiş olup, halen görevine devam etmektedir.Evli ve bir çocuk babasıdır.
ECZ. AYŞE SARAL
Samsun doğumlu, ilk orta lise eğitimini Samsun'da tamamladı. 1987 Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu. Tekkeköy de Saral Eczanesi sahibi ve Tekkeköy İlçe Temsilcisi.
ECZ. PERVİN BULUT
1970 Yılında Adıyaman'da doğdu 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu 1998 yılından beri Samsun Atakum ilçesinde mevcut Bulut Eczanesi sahip ve mesul müdürüdür.
ECZ. FERHAT TOKALAK
1979 Bafra doğumlu. 1995 yılında Özel Samsun Fen Lisesinden, 1999 yılında Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu. 2001 yılında Bafra da açmış olduğu Derman Eczanesinin sahip ve mesul müdürüdür.
Ecz. S. ÖZGÜR ÖZTÜRK
1980 Samsun doğumlu olup, İlköğrenimini Vezirköprü Atatürk İlkokulunda, Orta ve Lise öğrenimimi Samsun Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra 1998 yılında Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesine girmiştir.
2003 yılında Samsun İli Vezirköprü İlçesinde açmış olduğu Özgür Eczanesi’nin sahip ve mesul müdürüdür.
ECZ. RUMEYSA GÜNDOĞDU
1988 Samsun doğumlu olup, 2006 yılı Samsun Anadolu Lisesi, 2012 yılı Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunudur. Samsun İlinde mevcut Demir Eczanesi sahip ve mesul müdürüdür.