Vefat - Ertuğrul Karakoç'..
Vefat - Ecz. Asım Sümer' ..
Nakil - Ecz. Begüm Narin ..
Vefat - Ecz. Mevlüde Güla..
Açılış - Ecz. Erkan Uçar ..
Vefat - Ecz. Banu Hale Ça..

Karacan: İlaç Krizinin..
İlaç Zammı Kapıda (hal..
Keytruda İçin Kampanya..
Türk Kızılayı' Ndan Eğ..
Kanser Hastaları İlaç ..
Reçetesiz İlaç Kamu Za..
Aşı Halk Sağlığnın Tem..
Hapı Yutacağız (gerçek..
Eczanelerde De Bulunuy..

Yönetim Kurulu    Denetleme Kurulu    Haysiyet Divanı

TEB Büyük Kongre Delegeleri    14 Mayıs
HAYSİYET DİVANI
ECZ. ZEHRA GÜNBEYAZ - Başkan
Samsun doğumlu. Hacettepe Ün.Eczacılık Fak. İlk mezunlarından. 11 yıl Samsun Devlet Hastanesi Baş Eczacısı olarak görev yaptı. 1983 yılından beri Samsun merkez de Günbeyaz Eczanesi sahibi olarak mesleğini sürdürmekte. 1997 Yılından beri Haysiyet Divanı üyeliğine devam etmektedir.
UZM.ECZ. ERGİN YAZICIOĞLU - Başkan Vekili
18.04.1968 Samsun' da doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Samsun' da tamamladı.1991 İstanbul Ün.Ecz.Fak.den mezun oldu. 1993 İstanbul Ün. Ecz.Fak.den "Trabzon İlinde İlaç ve Gıda olarak kullanılan Yabani Bitkiler" konulu tezi ile "uzman" oldu.
1993-1994 Samsun 6.Bölge Eczacı Odasında Yönetim Kurulu üyesi olarak çalıştı.1994-1995 Askerlik görevini GATA Eczacılık Bilimleri Enstitüsü -Ankara' da tamamladı.1994-1995 GATA Eczacılık Bilimleri Enstitüsünde Uzm.Ecz.Ömer Faruk Yıldırım ile birlikte "TSK İlaç Hizmetleri Yönergesi"ni hazırladı.1993 Yılından beri Samsun Merkez de Çapa eczanesi sahibi olarak mesleğe devam etmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

ECZ. MEHTAP ÜMİT SEMİZ - Üye
23.04.1956 Ankara doğumlu, evli ve 2 çocuk annesidir. 1978 yılında Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirdi. 10 yıl resmi kurum eczacılığı yaptıktan sonra 1988 yılında istifa edip Ümit Eczanesini açtı. Uzun Yıllar Oda Yönetiminde çeşitli görevlerde çalışmıştır.

ECZ. H.SEMA GARİPOĞLU - Üye
12.02.1959 Trabzon doğumludur. 08.10.1982 Ankara Eczacılık Fakültesi mezunudur. Samsun Garipoğlu Eczanesi sahibi ve mesul müdürü olup halen faaliyetine devam etmektedir.

ECZ. ERDEN GİRİTLİ - Üye
1973 yılında Samsun’ da doğmuştur. 1991 yılında Samsun Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirmiştir. 1997 yılında açmış olduğu Atakum Eczanesi sahip ve mesul müdürü olup, Atakum İlçe Temsilcisidir.