Vefat - Ecz. Arzu Ertürer..
Vefat - Ecz. Zerin Eryılm..
Devir - Ecz. Ayşegül Demi..
Vefat - Ecz. Engin Yılmaz..
Vefat - Ecz. Gökhan Taşkı..
Vefat - Ecz. Özlem Aydın ..

Bakanlıktan Sonra Ecza..
Meme Kanseri İlacı Sık..
Eczamatik Çözüm Değil ..
Kendi İlacımızı Üretme..
Sağlıkta Şiddete " Dur..
İlaçta Yeni Kriz Kapıd..
Hastalar İlaçsız Kaldı..
İlaç Karaborsaya Düştü..
Sağlıkta Zam İsyanı ( ..

Fatura Teslim Süresinin 22 Eylül 2017 Tarihine Uzatılması Hakkında  (12-09-2017)

Fatura Teslim Süresinin 22 Eylül 2017 Tarihine Uzatılması Hakkında

Birliğimiz tarafından Sosyal Güvenlik Kurumuna yapılan resmi başvuru ile,  Bakanlar Kurulu Kararı ile; 28-29.08.2017 tarihleri tam gün, 31.08.2017 tarihi ise yarım gün idari tatil ilan edilmesi nedeni ile Eylül ayı içinde teslim edilmesi gereken Ağustos ayı reçetelerinin, fatura tesliminde sıkıntılar yaşanacağı öngörülmüş, teslim süresinin uzatılması talep dilmişti.

Kurum  tarafından 12.09.2017 (bugün) tarihinde yapılan duyuru ile, reçete ve fatura eki belgelerin tesliminde sıkıntılar yaşanması öngörüldüğünden 15.09.2017 tarihine kadar Kuruma teslim edilmesi gereken optisyenlik müesseseleri dahil 2017/Ağustos ayına ilişkin reçeteler ile Sağlık Kurum/Kuruluşu fatura eki belgelerin son teslimi 22.09.2017 tarihi mesai bitimine kadar uzatıldığı bildirilmektedir.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ