Vefat - Ecz. Arzu Ertürer..
Vefat - Ecz. Zerin Eryılm..
Devir - Ecz. Ayşegül Demi..
Vefat - Ecz. Engin Yılmaz..
Vefat - Ecz. Gökhan Taşkı..
Vefat - Ecz. Özlem Aydın ..

Bakanlıktan Sonra Ecza..
Meme Kanseri İlacı Sık..
Eczamatik Çözüm Değil ..
Kendi İlacımızı Üretme..
Sağlıkta Şiddete " Dur..
İlaçta Yeni Kriz Kapıd..
Hastalar İlaçsız Kaldı..
İlaç Karaborsaya Düştü..
Sağlıkta Zam İsyanı ( ..

ÖSYM Tarafından Yayımlanan EUS Sınav Takvimi Güncellemesi Hakkında Duyuru  (11-09-2017)

ÖSYM Tarafından Yayımlanan EUS Sınav Takvimi Güncellemesi Hakkında Duyuru

Ölçme, Seçme Ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından 8 Eylül 2017 tarihinde www.osym.gov.tr adresinde “Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı” konulu bir duyuru yayımlanmış olup, duyuruda;

“Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda 24 Eylül 2017 tarihinde uygulanacağı ilan edilen 2017- Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavının (EUS) 1 Ekim 2017 tarihinde yapılmasına karar verilmiş olup 2017 sınav takviminin bu doğrultuda güncellenmiştir.” denilmektedir.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ