Vefat - Ertuğrul Karakoç'..
Vefat - Ecz. Asım Sümer' ..
Nakil - Ecz. Begüm Narin ..
Vefat - Ecz. Mevlüde Güla..
Açılış - Ecz. Erkan Uçar ..
Vefat - Ecz. Banu Hale Ça..

Karacan: İlaç Krizinin..
İlaç Zammı Kapıda (hal..
Keytruda İçin Kampanya..
Türk Kızılayı' Ndan Eğ..
Kanser Hastaları İlaç ..
Reçetesiz İlaç Kamu Za..
Aşı Halk Sağlığnın Tem..
Hapı Yutacağız (gerçek..
Eczanelerde De Bulunuy..

YEMEK / GIDA / KONAKLAMA GİDERLERİNİ MUHASEBELEŞTİRME KOLAYLIĞI HAKKINDA  (01-02-2013)
Multinet Kurumsal Hizmetleri A.Ş. ( Restonet ) ile yemek, gıda, konaklama giderlerinizin daha kolay muhasebeleştirilmesi amacıyla görüşmeler yapılmıştır.
Buna göre talep eden meslektaşlarımıza avantajlı ve kullanım kolaylığı sunan, denetlenebilen, muhasebeleştirme kolaylığı sunan “Akıllı Kart” ücretsiz olarak temin edilecektir.
Bilgilerinize sunulur.

Multinet Satış Temsilcisi İletişim Bilgileri;
Şükrü ZORLU
Cep: 0 553 308 83 63

Ayrıntılı bilgi için http://www.multinet.com.tr/content.aspx?hID=135&CtID=184  tıklayınız